Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALPECIN Kofeinski šampon C1 250ml

ALPECIN Kofeinski šampon C1 250ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALPECIN Kofeinski šampon C1 250ml

ALPECIN Kofeinski šampon C1 250ml

1.269,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Šampon koji stimuliše rast kose

SKU: 25002050 Tags: ,

Kofein podstiče rast kose i dokazano usporava nasledni gubitak kose. Sa Alpecin C1 šamponom se ovaj jedinstveni aktivan sastojak prenosi u koren kose kroz svakodnevno pranje kose.Alpecin kofein dolazi do korena kose i nakon ispiranja šampona. Aktivan sastojak sa kofeinom se u 120 sekundi nakon nanošenja spušta kroz vlas kose direktno u folikulu kose bilo da je šampon već ispran ili se kosa duže masira šamponom. Alpecin šampon takođe poboljšava strukturu vlasi kose nakon samo nekoliko pranja. Kosa postaje jača i lakše se može stilizovati.

Kako deluje Alpecin kofeinski komplex? Androgenska alopecija zabrinjava 80 % muškarca. To je nasledni gubitak kose koji nastaje usled preosetljivosti folikula dlake na dejstvo hormona testosterona (DHT). Iako testosteron podspešuje rast dlake na bradi, s druge strane slabi predisponirane folikule kapilicijuma (kože temena). Ove folikule “umiru” prevremeno, zato što testosteron prekida njihovo snabdevanje energijom. Alpecin je uspeo da spreči ovaj negativan efekat testosterona, zahvaljujući kombinaiciji aktivnih supstanci koje sadrže kofein. Na taj način se Alpecin efikasno bori protiv uzroka naslednog gubitka kose.

Način upotrebe:Ostavite 2 minuta da šampon deluje na kožu temena. Ukoliko ne koristite regenerator vaša kosa će biti gušća.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara