Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALPSKA KREMA 200ML

ALPSKA KREMA 200ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ALPSKA KREMA 200ML

ALPSKA KREMA 200ML

1.490,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Krema od lekovitog bilja

Alpska krema je 100% nemački proizvod, napravljena po tradicionalnoj recepturi od pažljivo odabranog lekovitog bilja iz alpskih predela namenjena ublažavanju i otklanjanju bolova.

Efikasna je u primenama kao što su:
-bolovi u leđima i ukočenost
-reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima
-oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
-bolovi i ukočenost vrata
-bolovi u rukama
-povrede kolena, ramena, kukova
-glavobolja
-loša cirkulacija
-ublažavanje otoka ili ujed insekta

Osnovne karakteristike: Prijatnog je mirisa, svetlo plave boje i koža je brzo upija. Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)

Svojstva i delovanje: Pomaže kod problema loše cirkulacije, ublažavanju bolova i ukočenosti u leđima i vratu, oporavka nakon preloma, uganuća i istegnuća, kod povreda kolena, ramena, kukova. Delotvorna je kod reumatskih oboljenja i bolova u mišićima i zglobovima. Alpska krema zbog svoje efikasnosti, ima primenu u svetu sporta gde se primenjuje tokom masaže, nakon sportskih povreda, upala i istegnuća mišića. Dovoljno je da utrljate kremu na bolno mesto i nakon nekoliko minuta, primetićete promenu i efikasno delovanje. Bolovi će nestati ili se znatno umanjiti.

Upotreba: Alpsku krema je isključivo za spoljašnju upotrebu i koristi se utrljavanjem u kožu, najbolji rezultati su nakon tuširanja toplom vodom zbog proširenih pora. Da bi se povećao wellness efekat, masaža se može ponoviti i više puta dnevno. Upotrebom Alpske kreme koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan. Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpska krema u početku delovanja hladi, a kasnije greje.

Upozorenja: Izbegavati predeo oko očiju, otvorenih rana i opekotina. Čuvati na tamnom mestu, van domašaja dece.
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Alpenkräuter – Emulsion, Krema – emulzija od alpskih trava
Proizvođač: LLoyd GmbH, Nemačka
Količina: 200ml
Rok trajanja: naznačen na pakovanju

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

200 ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara