Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Aptamil 1 PRONUTRA MILUPA 400gr

Aptamil 1 PRONUTRA MILUPA 400gr

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Aptamil 1 PRONUTRA MILUPA 400gr

Aptamil 1 PRONUTRA MILUPA 400gr

1.709,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kompletno mleko za odojčad, pripremljeno da zadovolji sve nutritivne potrebe vaše bebe.

SKU: 17727Y Tags: ,

Aptamil 1 u pakovanju od 400 g je kompletno mleko za odojčad, pripremljeno da zadovolji sve nutritivne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju pažljivo odabranih sastojaka (Pronatura +), kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca, koji obezbeđuju normalno funkcionisanje imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

Način primene:
Osim ako Vaš pedijatar savetuje drugačije, doziranje prilagođavate kilaži deteta prema uputstvu koje je navedeno na pakovanju. Standardno doziranje za 100 ml je 90 ml vode zajedno sa tri ravne merice. Jedna ravna merica je 4,5 g. Koristite isključivo priloženu mericu. Uvek pripremite svež obrok i odmah ga ponudite detetu.

Pakovanje: 400g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara