Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

APTAMIL 2 PRONUTRA 800G

APTAMIL 2 PRONUTRA 800G

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

APTAMIL 2 PRONUTRA 800G

APTAMIL 2 PRONUTRA 800G

2.722,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Adaptirano mleko

SKU: 25311039 Tag:

Naš tim stručnjaka, uključujući i stručnjake iz oblasti imunologije, razvio je formulu sa esencijalnim hranljivim sastojcima, koji uključuju vitamine koji se normalno nalaze u majčinom mleku, zajedno sa otkrićima našeg naučnog istraživanja. Početak života Vaše bebe je posebno vreme. Divno je, ponekad nepredvidivo i – najviše od svega – zauzeto. Imaćete dosta toga na umu i mi želimo da budemo tu za Vas. Naša nutritivno kompletna formula* • Nutritivna vlakna (GOS/FOS i oligosaharid majčinog mleka) • Jedinstvena mešavina GOS/FOS i 3’GLˇ • Vitamini C i D* • Omega-3 (ALA i DHA)* • Omega-6 (ARA) • Bez veštačkih konzervanasa* • Bez dodatka palminog ulja ˇ3’GL potiče iz našeg jedinstvenog procesa. *kako je propisano za sve formule za odojčad.
Proizvod je pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od šest meseci.

Način primene:
Priprema obroka za Vašu bebu: 1. Operite ruke i sterilišite sav pribor prema uputstvu proizvođača. 2. Prokuvajte svežu vodu za piće i ostavite je da se prohladi do 40°C. Odmerite potrebnu količinu vode (prema uputstvu za pripremu obroka) i sipajte u sterilisanu flašicu. 3. Korišćenjem priložene merice, poravnajte prah pomoću ugrađenog poravnjivača. Ne utiskujte prah. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha u vodu. Pogledajte uputstvo za pripremu obroka na pakovanju. 5. Odmah energično i vertikalno protresite 10 sekundi dok se prah sasvim ne rastvori. Lagano mešanje u krug nije dovoljno. 6. Rashladiti ispod česme. Proverite temperaturu obroka (37°C). Koristite obrok odmah nakon pripreme i uvek bacite nakon sat vremena. 7. Očistite sav pribor odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom (<25°C) i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj pakovanja u roku od mesec dana nakon otvaranja.

Pakovanje: 800g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara