Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AUTAN JUNIOR GEL 100ML

AUTAN JUNIOR GEL 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AUTAN JUNIOR GEL 100ML

AUTAN JUNIOR GEL 100ML

1.101,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Repelent u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata

SKU: 25036782 Tag:

Repelent u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata. Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi). Pogodan za upotrebu za decu iznad 2 godine starosti.

Način primene: Nanesite sredstvo na dlanove i jednako ga rasporedite na sve delove tela koje želite da zaštite. Da bi ste proizvod naneli na dečije lice, najpre nanesite malu količlinu proizvoda na dlanove odraslih i zatim pažljivo nanesite na lice, izbegavajući oči i usta. Kada vidite da dejstvo proizvoda počinje slabiti, nanesite ga ponovo.

Upozorenje: Ne nanositi na kožu s jakim sunčanim opekotinama, upaljenu ili ispucalu kožu. Ne koristiti za decu mlađu od 2 godine. Ne nanositi deci na dlanove. U slučaju kontakta sa očima, odmah isperite sa puno vode. U slučaju nezgode ili ako se osećate loše ili ste progutali proizvod, odmah potražite savet lekara. Sastav 100g sadrži- lcaridin 10g, rastvarači i pomoćni sastojci do 100g.

Pakovanje: 100ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

100ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara