Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVARICON GEL 75ML

AVARICON GEL 75ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVARICON GEL 75ML

AVARICON GEL 75ML

959,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Ublažava tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama

SKU: 10870Y

Avaricon gel sadrži kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, i osećaj tzv. teških nogu.

Uz redovnu upotrebu, Avaricon gel dovodi do smanjenja tegoba, olakšanog hoda i vitalizacije kože i krvnih sudova nogu. Primenjuje se i kod povreda mekih tkiva nogu (udarci, istegnuća) koje su praćene otokom, bolom i pojavom modrica. Preparat se može upotrebljavati ispod zavoja, čarapa i elastičnih čarapa.

Način upotrebe:
Gel naneti u tankom i ravnomernom sloju 2 do 4 puta dnevno na bolna mesta nogu, uz laganu masažu, odozdo prema gore.

Napomena:
Avaricon gel je namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu, na neoštećenu kožu. Ne nanosi se na sluzokožu, površine zahvaćene ekcemom, otvorene rane.

Pakovanje: 75ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara