Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BebiCol kapi sa cinkom 10ml

BebiCol kapi sa cinkom 10ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BebiCol kapi sa cinkom 10ml

BebiCol kapi sa cinkom 10ml

1.270,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

BebiCol® sa cinkom kapi sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG u dokazano efikasnoj dozi od 10 milijardi, cink i vitamin D3.

Probiotske kapi BebiCol® sa cinkom 10ml su kvalitetne kapi koje se preporučuju već od prvog dana rođenja. Koristi se kod novorođenčadi, odojčadi i dece za regulaciju crevne mikroflore, za sprečavanje i tretman alergija i atopijskog dermatitisa, za jačanje imuniteta i za smanjenje težine i samog trajanja dijareje.
Posebno se preporučuje kod dece na produženom bolničkom lečenju pod povećanim rizikom od nastanka bolničkih infekcija, kao i kod dece iz kolektiva (jaslice, vrtić, škola) koja su sklona čestim ponavljanim disajnim i stomačnim infekcijama.

Način primene:
14 kapi jednom dnevno. Pre upotrebe obavezno promućkati. Opalescentan (zamućen) izgled kapi nakon mućkanja je uobičajen i očekivan. Najbolje je uzeti kapi samostalno na kašičici. Kapi se mogu pomešati sa hranom ili napicima i tako popiti. Pipeta ne treba da se upotrebljava za mešanje BebiCol® kapi sa drugom tečnošću ili hranom.

Sastav:
Lactobacillus rhamnosus GG, vitamin D3, cink citrat, suncokretovo ulje, antioksidans:vitamin E

Pakovanje:
10ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara