Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BETAVITEVIT GVOŽÐE I VITAMIN C 30 TABLETA

BETAVITEVIT GVOŽÐE I VITAMIN C 30 TABLETA

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BETAVITEVIT GVOŽÐE I VITAMIN C 30 TABLETA

BETAVITEVIT GVOŽÐE I VITAMIN C 30 TABLETA

762,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 40000453 Tags: ,

Betavitevit Fe i vitamin C je preparat koji, u samo jednoj tableti koja predstavlja dnevnu potrebu, sadrži optimalan odnos gvožda i vitamina C. Gvožde je oligoelement, neophodan za sintezu hemoglobina i formiranje eritrocita. U Betavitevitu ono je prisutno u obliku lako rastvorljive soli, fero-glukonata, koja predstavlja pogodan oblik za maksimalno iskorišćavanje gvožda. Vitamin C stimuliše apsorpciju gvožda, učestvuje u stvaranju kolagena i regeneraciji ćelija kože, neophodan je za odvijanje oksido-redukcionih procesa i doprinosi jačanju imunog sistema.

Sastav: Gvožde(u obliku gvožde (II) glukonata), vitamin C

Indikacije: Kod povećanih potreba za gvoždem (trudnoca, dojenje, pubertet), kod nedostatka gvožda koji nastaje kao posledica nedovoljnog unosa hranom, smanjene resorpcije ili povećanog gubitka (kod žena tokom menstrualnog krvarenja, krvarenja kod hemoroidalne bolesti i sl.)

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 TABLETA

gvožđe (II) glukonat vitamin C

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara