Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BILAX D CAPS A 30 KOM

BILAX D CAPS A 30 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BILAX D CAPS A 30 KOM

BILAX D CAPS A 30 KOM

649,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Bilax kapsule za bolju probavu

Bilax D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva. Sadrži standardizovani suvi ekstrakt kore krušine u količini koja odgovara 9 mg glukofrangulina A i 6 mg etarskog ulja kima, po kapsuli. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, Bilax D omogućava pravilan rad organa za varenje, brži prolazak hrane i pražnjenje debelog creva u slučajevima akutnog zatvora. Deluje efikasno i brzo, a ne izaziva bolne grčeve. Sastav: 1 kapsula sadrži: standardizovani suvi ekstrakt kore krušine 4-5:1 (Frangulae extractum siccum) , što odgovara 9 mg glukofrangulina A, etarsko ulje kima (Carvi aetheroleum) 9mg.
Način primene: Odrasli: uzeti 1-2 kapsule sa dosta tečnosti, najbolje uveče, pred spavanje. Napomena: Ne preporučuje se upotreba proizvoda osobama koje su preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se upotreba ovog proizvoda osobama koje boluju od gastrointestinalnih bolesti. Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara