Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Cicabio Arnica + krema 40ml

Bioderma Cicabio Arnica + krema 40ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Cicabio Arnica + krema 40ml

Bioderma Cicabio Arnica + krema 40ml

2.049,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Bioderma Cicabio Arnika + je efikasna kod ublažavanja povrede kože nakon udarca ili hiruških intervencija praćenih otokom, podlivom ili modricama.

SKU: 9049Y Tag:

Dejstvo Bioderma Cicabio Arnica + kreme

Bioderma Cicabio Arnika + krema je efikasna kod ublažavanja povrede kože nakon udarca ili hiruških intervencija praćenih otokom, podlivom ili modricama.

Bioderma Cicabio Arnica + krema sadrži inovativni patent AntalgicineR koji uklanja osećaj nelagodnosti putem biološkog procesa. Plavi pigment modrice će biti brzo eliminisan. Cink prevenira bakterijsku infekciju, glicerin održava hidrataciju kože, a patentirani DAF kompleks podiže toleranciju kože.

Način upotrebe Bioderma Cicabio Arnica + kreme

Bioderma Cicabio Arnica + kremu naneti na kožu u što kraćem roku nakon povrede i nežno umasirati do upijanja. Postupak ponoviti dva puta dnevno do oporavka kože. Bioderma Cicabio Arnica + krema je bezbedna za upotrebu na koži lica i tela kod beba, dece i odraslih.

Pakovanje Bioderma Cicabio Arnica + kreme: 40 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara