Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250 ml

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250 ml

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250 ml

809,00 RSD

Nema na zalihama

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Micelarna voda

SKU: 9009Y Tag:

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250ml

Bioderma Sensibio micelarna voda za čišćenje lica i uklanjanje šminke namenjena osetljivoj koži. Micele u sastavu Sensibio H2O, temeljno čiste kožu i uklanjaju šminku, sprečavajući zagađivače da prodru u kožu i pogoršaju njenu osetljivost. Micelarna tehnologija koju je razvila Laboratorija BIODERMA, inspirisana je ćelijskim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenoj ravnoteži sa kožom, Sensibio H2O čuva njenu zaštitnu barijeru. Formulisana sa fiziološkim pH od 5.5 Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava nastanak inflamacija. Sadrži visoko prečišćenu vodu, farmaceutskog stepena čistoće. Takođe, sadrži kompleks 3 biomimetska umirujuća šećera koji sprečavaju inflamatorni proces. Pažljiv odabir sastojaka garantuje visoku toleranciju i bezbednost.

Način primene:

Nanesite Sensibio H2O na pamučni tupfer. Nežno očistite i/ili skinite šminku sa lica i očiju. Ponavljajte postupak dok tupfer ne ostane čist. Nije potrebno ispirati. Nežno osušite lice tapkajući ga čistim, pamučnim peškirom.

Bioderma Sensibio micelarna voda pakovanje: 250ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

Pakovanje: 250ml

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.