Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Sensibio micelarna voda 250 ml

Bioderma Sensibio micelarna voda 250 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Sensibio micelarna voda 250 ml

Bioderma Sensibio micelarna voda 250 ml

1.715,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Micelarna voda

Bioderma Sensibio Micelarna voda 250ml

Bioderma Sensibio micelarna voda za čišćenje lica i uklanjanje šminke namenjena osetljivoj koži. Micele u sastavu Sensibio H2O, temeljno čiste kožu i uklanjaju šminku, sprečavajući zagađivače da prodru u kožu i pogoršaju njenu osetljivost. Micelarna tehnologija koju je razvila Laboratorija BIODERMA, inspirisana je ćelijskim lipidima koji se nalaze u koži. U savršenoj ravnoteži sa kožom, Sensibio H2O čuva njenu zaštitnu barijeru. Formulisana sa fiziološkim pH od 5.5 Sensibio H2O poštuje biološku ravnotežu kože, što je neophodno za održavanje zdrave kože. Umiruje i sprečava nastanak inflamacija. Sadrži visoko prečišćenu vodu, farmaceutskog stepena čistoće. Takođe, sadrži kompleks 3 biomimetska umirujuća šećera koji sprečavaju inflamatorni proces. Pažljiv odabir sastojaka garantuje visoku toleranciju i bezbednost.

Način primene:

Nanesite Sensibio H2O na pamučni tupfer. Nežno očistite i/ili skinite šminku sa lica i očiju. Ponavljajte postupak dok tupfer ne ostane čist. Nije potrebno ispirati. Nežno osušite lice tapkajući ga čistim, pamučnim peškirom. Kao završnicu koristite Sensibio Defensive kremu, koja hidrira i umiruje kožu lica.

Bioderma Sensibio micelarna voda pakovanje: 250ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 250ml

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara