Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

BIOFAR B COMPLEKS ŠUMEĆE TABLETE 20KOM

279,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani sa vitaminom B

Biofar Complex Vitamins B je dodatak ishrani koji obezbeđuje dnevne potrebe za vitaminima B grupe i time utiče na bolju koncentraciju, pamćenje i uopšte mentalno zdravlje. Zbog velike uloge vitamina B grupe u funkcionisanju nervnog sistema, preparat utiče i na stabilizaciju raspoloženja, kao i uravnoteženje hormona. Takođe je poznat povoljan uticaj ovih vitamina na kožu, kosu i nokte. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Sastav: Niacin B3 50mg, pantotenska kiselina B5 18mg, holin 5 mg, inozitol 5 mg, vitamin В2 4.8 mg, vitamin В6 2 mg, vitamin В1 3.3 mg, biotin В8 150 mcg, folna kiselina В9 200 mcg, vitamin В12 3 mcg.

Način upotrebe: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Sastav:Niacin B3 50mg Pantotenska kiselina B5 18mg Holin 5 mg Inozitol 5 mg Vitamin В2 4.8 mg Vitamin В6 2 mg Vitamin В1 3.3 mg Biotin В8 150 mcg Folna kiselina В9 200 mcg Vitamin В12 3 mcg Način upotrebe: Jednu šumeću tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara