Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR KALIJUM I MAGNEZIJUM A20

BIOFAR KALIJUM I MAGNEZIJUM A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOFAR KALIJUM I MAGNEZIJUM A20

BIOFAR KALIJUM I MAGNEZIJUM A20

349,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani sa kalijumom i magnezijumom

SKU: 25032019 Tags: , ,

Dodatak ishrani sa kalijumom i magnezijumom. Biofar Potassium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji svojim bogatim sadržajem kalijuma nadoknađuje nedostatak ovog značajnog minerala u organizmu i time utiče na održavanje  pravilne kiselo-bazne ravnoteže u organizmu. Kombinacija sa magnezijumom, koji je iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu, najbolje je rešenje za grčeve u mišićima, jer su oni simptom nedostatka upravo ovih minerala. Povoljan odnos ova dva minerala čini preparat pogodnim i u terapiji kardiovaskularnih bolesti. Preparat je sa prirodnim bojama i aromom, bez šećera i aspartama, prijatnog voćnog ukusa.

Sastav: 500mg kalijuma, 150mg magnezijuma.

Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu.

Pakovanje: 20 šumećih tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 ŠUMEĆIH TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara