Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOGAIA KAPI 5ML

BIOGAIA KAPI 5ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOGAIA KAPI 5ML

BIOGAIA KAPI 5ML

1.366,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Biogaia kapi probiotske kapi za decu

Biogaia kapi probiotske kapi za decu. Protiv grčeva kod beba, dijareje, tokom uzimanja antibiotika, za jačanje imuniteta. Studije pokazuju da Lactobacillus reuteri Protectis štiti digestivni trakt od „loših“ bakterija. Ona se vezuje za crevnu sluzokožu i epitelne celije i stvara kolonije u crevima i proizvodi i luči reuterin, antimikrobnu supstancu koja sprečava rast štetnih mikroorganizama u digestivnom traktu, a pri tome ne ugrožava ostale bakterije u ljudskom organizmu. Preporučena doza: Pet kapi dnevno. Pre upotrebe dobro promućkati. Sipati kapi u kašičicu, hranu ili piće.

Način primene: primene i vreme uzimanja nije bitno, ali je bitno da se one svakodnevno uzimaju. Rok trajanja: Rok trajanja istaknut je na pakovanju. Upotrebiti u roku od tri meseca nakon otvaranja.

Pakovanje: 5 ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara