Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Biorela Immuno Kids 20 štanglica

Biorela Immuno Kids 20 štanglica

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Biorela Immuno Kids 20 štanglica

Biorela Immuno Kids 20 štanglica

1.289,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Jedinstvena kombinacija beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih bakterija za snažan imunitet.

SKU: 25261006 Tags: , ,

Biorela Immuno Kids je ciljana formula za snažan imunitet dece u obliku ukusnih štanglica od prave mlečne čokolade. Biorela®Choco Immuno Kids brine o imunitetu dece pružajući im ciljanu nutritivnu podršku, ali i zaštitu zdrave crevne flore koja je preduslov dobrog zdravlja i imuniteta. Sadrži prirodni, visokopročišćeni beta-glukan iz kvasca, vitamin D3 i cink u preporučenoj dnevnoj dozi, kao i kulturu dobrih bifidobakterija. Pakovanje sadrži 20 pojedinačno upakovanih čokoladica.

Doziranje i način primene:

Deca starosti od 3 do 6 godina pola (1/2) štanglice dnevno. Deca starija od 6 godina jednu (1) štanglicu dnevno. Biorela Choco Immuno Kids se u preporučenoj dozi može uzimati svaki dan, tokom dužeg vremena.

Pakovanje: 20 štanglica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara