Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ČAJ RASTAVIĆA HERBA 50G IJP

ČAJ RASTAVIĆA HERBA 50G IJP

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ČAJ RASTAVIĆA HERBA 50G IJP

ČAJ RASTAVIĆA HERBA 50G IJP

164,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Čaj od rastavića

Hemijski sastav: Rastavić sadrži silicijumovu kiselinu, flavonoide i tragove alkaloida. Upotreba : Aktivni sastojci rastavica deluju na olakšavanje izlučivanja mokraće. Koristi se u čajnim mešavinama kod infekcija i upala mokraćnih kanala. Ne dovodi do poremećaja balansa elektrolita. U narodnoj medicini se koristi: Kod tuberkuloze i u mešavinama uroloških čajeva, spolja za zarastanje rana i opekotina. Ograničenja u upotrebi: Potreban je oprez kod edema nastalih usled oštecenja srca ili bubrega.

Način pripreme i upotrebe čaja : Supenu kašiku herbe rastavica preliti šoljom (200ml) hladne vode i zagrejati do ključanja. Sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata, potom procediti. Piti dva do tri puta dnevno po šolju čaja posle jela.

Pakovanje : 50g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

50GR

Latinski naziv i familija : Equisetum arvense L. ( Equisetaceae) Opis : Sterilno stablo je rebrasto i šuplje, 3-5mm u prečniku, jednostruko ili dvostruko pršljenasto razgranato, grane su uspravne ili poluuspravne. Lisni rukavci su 5-12mm dužine sa 8-12 uzanih, zašiljenih, crnih, a po obodu belih zubaca. Cela biljka je svetlozelene boje. Kosmopolitska vrsta, raste na vlažnim livadama, pored potoka, reka i močvara. Kao lekoviti deo biljke koristi se : Osušen nadzemni deo biljke (Equiseti herba) – sterilni izdanak Hemijski sastav : Rastavić sadrži silicijumovu kiselinu, flavonoide i tragove alkaloida Upotreba : Aktivni sastojci rastavića deluju na olakšavanje izlučivanja mokraće. Koristi se u čajnim mešavinama kod infekcija i upala mokraćnih kanala. Ne dovodi do poremećaja balansa elektrolita. U narodnoj medicini se koristi: Kod tuberkuloze i u mešavinama uroloških čajeva, spolja za zarastanje rana i opekotina Ograničenja u upotrebi : Potreban je oprez kod edema nastalih usled oštećenja srca ili bubrega. Način pripreme i upotrebe čaja : Supenu kašiku herbe rastavića preliti šoljom (200ml) hladne vode i zagrejati do ključanja. Sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata, potom procediti. Piti dva do tri puta dnevno po šolju čaja posle jela.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara