Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CARDIOvitamin 20 kapsula

CARDIOvitamin 20 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CARDIOvitamin 20 kapsula

CARDIOvitamin 20 kapsula

709,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

CARDIOvitamin® je dodatak ishrani, namenjen prevenciji i tretmanu kardiovaskularnih bolesti. Sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji deluju na smanjenje homocisteina u krvi. Homocistein dovodi do oštećenja krvnih sudova, do moždanog udara i infarkta srca. Na njegov nivo može se delovati kombinacijom vitamina B grupe (B6, B12 i folne kiseline). CARDIOvitamin® sadrži aktivnu folnu kiselinu koja snižava nivo homocisteina u krvi, što doprinosi smanjenju rizika za nastanak srčanog i moždanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti. Ovaj preparat se posebno preporučuje u kombinaciji sa preparatima acetilsalicilne kiseline (npr. Aspirin) zbog zajedničkog delovanja.

Način primene:
Odrasli i deca starija od 12 godina: Jedna kapsula ujutru, uz obrok ili posle njega. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod se ne uzima sa drugim vitaminskim preparatima.

Sastav
1 kapsula sadrži: vitamin C (L-askorbinska kiselina) 12 mg, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 1.40 mg, vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid) 1.10 mg, folna kiselina (kalcijum-metil folat) 400 μg, vitamin D3 (holekalciferol) 5.0 μg, vitamin B12 (cijanokobalamin) 2.0 μg

Pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara