Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CH ALPHA 30X25ML

CH ALPHA 30X25ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CH ALPHA 30X25ML

CH ALPHA 30X25ML

5.599,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

Prirodni bioaktivni kolagen peptidi kolageni hidrolizat (CH) stimulišu regeneraciju hrskavice
Ovo potvrđuju rezultati dve nezavisne istrage koje su predstavljene na kongresu Osteoartritis Research Societi International (OARSI) u Montrealu.
Kliničko ispitivanje koje je obavila Harvardova medicinska škola Beth Israel Deaconess Medical Center i Tufts medical Centar demonstrirali su efikasnost Bioaktivnih kolagen peptida na osnovu slika sa magnetne rezonance (MRI).
Radeći u saradnji sa Univerzitetom Kiel, naucnici iz Kielskog instituta za kolagene (CRI) sakupljali su eksperimentalne dokaze o efektima bioaktivnih kolagenih peptida na ćelije hrskavice. Oni su razvijeni od strane GELITA AG, vodećeg svetskog proizvođača kolagen peptida. Studija je pokazala detektabilne promene skeniranja MRI u hrskavici kolena na 24 sedmice nakon tretmana sa Bioaktivnim kolagenom peptidima CH.
Ovaj proizvod nalazi svoju primenu u stanjima posle distorzije zgloba, postoperativno nakon hirurške intervencije, svih vrsta artritičnih promena koje narušavaju tkivo hrskavice, kod reumatidnog artritisa, kod diskopatije, kod hondromalacije patele, kod periatritisa, i svih stanja za čiji je oporavak neophodna regeneracija zglobno-koštanog-hrskavičnog tkiva.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 X 25 ML

Hidrolizovani kolagen-FORTIGEL® – bioaktivni kolagenski peptidi dobijeni hemijskom hidrolizom elastina tipa 1 do precizno određene doze amino kiselina.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara