Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

COLIPREV KAPI 15ml

COLIPREV KAPI 15ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

COLIPREV KAPI 15ml

COLIPREV KAPI 15ml

2.009,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Protiv kolika kod beba

COLIPREV kapi se koriste kad god hranite bebu, tokom prvih 3-4 meseci starosti, sve do vremena kada laktaza proizvedena u crevima u dovoljnim količinama počinje da deluju na laktozu. Nakon ovog perioda, COLIPREV® se mora isključivati postepeno. Predlaže se da naznačena doza po obroku u početku bude smanjena na pola, onda naizmenično između obroka, dok se ne svede na jednom dnevno, pre nego što se COLIPREV® potpuno isključi iz upotrebe. Ako se u toku perioda u kojem se COLIPREV® isključuje iz obroka bebe infantilne kolike nastave ili vrate, preporučuje se da se početna šema upotrebe ponovi.

Način upotrebe: Sa majčinim mlekom stavite adekvatan broj kapi u prethodno sterilisanu kašičicu i ubacite ih direktno u usta bebe, prateći uputstvo iz tabele za doziranje o broju kapi po obroku, u zavisnosti od uzrasta bebe. Nastavite dojenje kao i obično. Dodajte COLIPREV® kapi u umereno zagrejanu formulu prema tabeli za doziranje. Bacite formulu koja je ostala posle hranjenja. U slučaju da se priprema obroka za bebu vrši unapred, dodajte 4 kapi COLIPREV®-a u mlečnu formulu i čuvajte je u frižideru 4 sata. U izuzetnim slučajevima, u kojima beba ima jake grčeve, upotreba COLIPREV kapi može postepeno povećavati, kap po kap, do maksimuma od 12 kapi po obroku.

Važna napomena: COLIPREV® je enzim, i kao takav može biti uništen toplotom. Preporučuje se da se dodavanje COLIPREV® mleku vrši kad je mleko umereno toplo ili na sobnoj temperaturi. Uvek pažljivo pratite uputstva za upotrebu sadržana u ovom letku. Nemojte dodavati COLIPREV® u mleko koje je previše toplo ili previše hladno. Ako se grčevi nastavljaju i pored upotrebe COLIPREV kapi , obratite se lekaru.

Čuvanje: Čuvati na suvom mestu, u originalnom pakovanju, na temperaturi ispod 25º C. Izbegavajte izlaganje proizvoda svetlosti i toploti. Čuvati van domašaja dece. Otvoreno pakovanje, ukoliko se ne koristi u međuvremenu, baciti nakon 3 nedelje. Nemojte koristiti nakon isteka roka naznačenog na pakovanju proizvoda.

ColiPrev® se sastoji samo od prirodnih sastojaka, enzim laktaza je njegova glavna komponenta. Sastav: 56,9% laktaza, 25% glicerol, 17,2% voda, 0.9 % stabilizator – Kalijum hlorid Visoko aktivni enzim laktaza je ekstrahovan iz gljivice Aspergillus Orizae koja je izvor biološki aktivne laktaze stabilne čak i u pH sredini želudačne kiseline.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

15ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara