Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS GEL 10ML

CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS GEL 10ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS GEL 10ML

CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS GEL 10ML

596,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Gel Perio Plus+ Focus inhibira upalu uzrokovanu implantima i protezama i štiti zube od parodontalne bolesti i periimplantitisa

SKU: 1204860 Tag:

Gel CURAPROX Perio Plus+ Focus je pogodan za KRATKOTRAJNU intenzivnu negu ciljnih površina u usnoj šupljini. Inhibira upalu uzrokovanu implantima i protezama i štiti zube od parodontalne bolesti i periimplantitisa. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja ubrzava obnavljanje tkiva.
Unapređena formula proizvoda CURAPROX Perio Plus+ pored hlorheksidina sadrži CITROX® sa devet prirodnih bioflavonoida, dobijenih iz gorke narandže. CITROX® sadrži devet bioflavonoida iz gorke narandže vrste Citrus aurantium amara. Antiseptički efekti CITROX®-a su jači i širi od efekata hlorheksidina. Deluje antigljivično i antivirusno, potpuno je prirodan i nema neželjenih efekata. U kombinaciji sa aminokiselinama CITROX® deluje na isti način kao hlorheksidin.
Parodontalni gel primeren je za lokalnu upotrebu kao intenzivna podrška kod zaštite zuba i desni u slučaju poteškoća. Za jednostavnu primenu koristiti ga u kombinaciji sa četkicom CURAPROX CS surgical ili sa interdentalnim četkicama CURAPROX CPS.
Namenjen je kratkotrajnoj intenzivnoj upotrebi (3-7 dana).
Prednosti proizvoda:
sadrži 0,5% hlorheksidina koji sprečava nastanak zubnih naslaga
sadrži CITROX® koji deluje antiseptički, antifungicidno i antivirusno
sadrži hijaluronsku kieslinu koja promoviše regeneraciju tkiva nakon oprativnog zahvata

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara