Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CURAPROX Perio plus+ forte tečnost 200ml

CURAPROX Perio plus+ forte tečnost 200ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

CURAPROX Perio plus+ forte tečnost 200ml

CURAPROX Perio plus+ forte tečnost 200ml

1.247,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Perio Plus+ Forte je pogodan za kratkotrajnu intenzivnu negu pre i posle invazivnih stomatoloških zahvata.

Tečnost za ispiranje usta PERIO PLUS+ FORTE sa 0,2% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu intenzivnu negu pre i posle invazivnih stomatoloških zahvata.
Unapređena formula proizvoda CURAPROX Perio Plus+ pored hlorheksidina sadrži CITROX® sa devet prirodnih bioflavonoida, dobijenih iz gorke narandže. CITROX® sadrži devet bioflavonoida iz gorke narandže vrste Citrus aurantium amara. Antiseptički efekti CITROX®-a su jači i širi od efekata hlorheksidina. Deluje antigljivično i antivirusno, potpuno je prirodan i nema neželjenih efekata. U kombinaciji sa aminokiselinama CITROX® deluje na isti način kao hlorheksidin.
CURAPROX Perio Plus+ Forte sa izuzetno visokom koncentracijom hlorheksidina pruža odličnu zaštitu od bakterija u ustima čime se sprečava stvaranje i nagomilavanje naslaga.
Tečnost za ispiranje CURAPROX Perio Plus+ Forte ne sadrži alkohol, zato ne isušuje oralnu sluzokožu. Primerena je za kratkotrajnu intenzivnu upotrebu (od 3 do 7 dana).
Prijatan ukus koji ne utiče na svežinu zadaha:
Zahvaljujući aktivnom sastojku CITROKS® i aromi koju su razvili stručnjaci za arome iz kompanije Givaudan, Perio Plus + ima dobar ukus.
Saveti za očuvanje zubne beline:
Dok se koristi Perio Plus + sredstvo za ispiranje usta savetuje se izbegavanje duvana, kafa, crniog i zelenog čaja, crnog vina, bobica, kari i šafran sastojaka. Tako će promena boje biti ograničena na najniži mogući nivo.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara