Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

D3 kapi uljani rastvor 10ml

D3 kapi uljani rastvor 10ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

D3 kapi uljani rastvor 10ml

D3 kapi uljani rastvor 10ml

242,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Doprinosi održavanju normalne funkcije kostiju, mišića, imunog sistema.

SKU: 11683Y Tags: ,

Vitamin D3 uljane kapi predstavlja dodatni izvor vitamina D u ishrani odojčadi i odraslih. Nedovoljno vitamina D3 narušava zdravlje koštanog sistema, doprinosi smanjenju mišićne mase, povećanju masnih naslaga, a i povećani rizik za mnoge bolesti savremenog doba (kardiovaskulatne bolesti, hormonski disbalans, insulinska rezistencija). Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije kostiju, mišića, imunog sistema, normalnog rasta i razvoja kostiju kod dece. Doprinosi normalnoj apsorpiciji kalcijuma, fosfora i mineralizaciji kostiju i zuba. Kod dece manjak vitamina D dovodi do pojave rahitisa, a kod odraslih se manifestuje omekšanjem kostiju (osteomalacija). Nedostatak vitamina D najčešće nastaje kao posledica nedovoljnog izlaganja sunčevoj svetlosti ili smanjenog unošenja putem hrane.

Način primene:
Odojčad od 4.nedelje do 1.godine života: 2 kapi dnevno. Kap sipati na kašičicu na kojoj se nalazi malo vode ili mleka i dati bebi da popije.
Odrasli: 1 kap dnevno. Kap sipati na kašičicu na kojoj se nalazi malo vode ili mleka i popiti.

Pakovanje: 10ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara