Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Delphys 30 tableta

Delphys 30 tableta

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Delphys 30 tableta

Delphys 30 tableta

1.999,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

DELPHYS je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D, epigalokatehin galat (EGCG) i vitamin B6.

DELPHYS je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D, epigalokatehin galat (EGCG) i vitamin B6 i savetuje se ženama koje su sklone razvoju fibroidnih promena na materici, kao što su miomi. Zahvaljujući aktivnim sastojcima doprinosi kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjenju simptoma, očuvanju plodnosti, hormonskoj ravnoteži, poboljšavajući kvalitet života bez neželjenih efekata. Epigalokatehin galat (EGCG) pokazuje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antiproliferativno dejstvo. Primena vitamina D stopira rast fibroida uterusa i doprinosi kontroli stanja, dozno-zavisno.

Način upotrebe: Prva 4 meseca: 2×1 tableta dnevno, sa razmakom od 12h između doza. Doza održavanja: 1 do 2 tablete dnevno.

Sastav: U jednoj tableti: 150 mg epigalokatehin galata, 25 µg vitamina D i 5 mg vitamina B6.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara