Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Dr. Viton Allewin

Dr. Viton Allewin

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Dr. Viton Allewin

Dr. Viton Allewin

1.649,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Tablete za alergije.

SKU: Y6899 Tag:

Dr. Viton Allewin, 30 tableta za žvakanje Smanjuje simptome alergije 5 – 10 minuta nakon upotrebe. Pomaže kod atopijskog dermatitisa. Klinički dokazano delovanje na sve vrste sezonskih alergena. Prirodan i bezbedan proizvod bez sedatvnog delovanja. Ovomukoidi (specifične bioaktivne supstance) iz prepeličjeg jaja se vezuju za alergene i blokiraju ih, pre nego što oni aktiviraju imune ćelije. Na ovaj način se sprečava oslobađanje inflamatornih medijatora (kao što je histamin) i same alergijske reakcije.? Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Klinički dokazano delovanje na simptome alergije i atopijskog dermatitisa: Efikasnost na ublažavanje simptoma alergije je dokazana u randomizovanom, dvostruko slepom, kontrolisanom kliničkom ispitivanju. U roku od 15 minuta: kijanje je poboljšano za 52%, rinoreja za 24%, smanjenje svraba očiju za 36%?. Smanjuje osećaj svraba kod 80% pacijenata koji imaju atopijski dermatitis, u toku prve 4 nedelje korišćenja.

Način upotrebe: 2 tablete za žvakanje, 1-2 puta na dan. Tablete pustiti da se lagano otope u ustima i sadržaj progutati. Najbolje uzimati odvojeno od obroka.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Aktivni sastojci u 2 tablete za žvakanje Prepeličje jaje u prahu 84 mg Cink 1,5 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara