Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Ecomer® Imuno 250mg kapsule a60

Ecomer® Imuno 250mg kapsule a60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Ecomer® Imuno 250mg kapsule a60

Ecomer® Imuno 250mg kapsule a60

1.934,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Ecomer Imuno je proizvod koji se preporučuje za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma

SKU: 9003142 Tags: ,

Ecomer Imuno je proizvod koji se preporučuje za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma. Sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste ajkula iz hladnih mora. Ecomer se preporučuje: osobama sa slabim imunim sistemom; osobama sklonim infekcijama i prehladi; starijim osobama; pacijentima na produženim medicinskim tretmanima; osobama izloženim stresu; sportistima za povećanje snage.

Sadržaj 1 kapsule: Ecomer Imuno u jednoj kapsuli sadrži 250 mg ulja iz ajkuline jetre, u kome je sadržano 50 mg alkilglicerola.

Primena: preventivno: 2 kapsule dnevno (1×2); u toku bolesti, kao dodatak terapiji: 4 kapsule dnevno (2×2); tokom radioterapije i hemioterapije: 6 kapsula dnevno (3×2). Nema poznatih neželjenih dejstava. Nema kontraindikacija niti interakcija sa lekovima. Preporučuje se upotreba u trajanju od najmanje tri meseca. Može se koristiti bez vremenskog ograničenja. Proizvod nije namenjen deci i trudnicama.

Pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

60 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara