Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ELEPHANT KOENZIM Q10 30X30MG 1+1GRATIS

ELEPHANT KOENZIM Q10 30X30MG 1+1GRATIS

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ELEPHANT KOENZIM Q10 30X30MG 1+1GRATIS

ELEPHANT KOENZIM Q10 30X30MG 1+1GRATIS

1.069,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dijetetski suplement

SKU: 1203602 Tag:

Koenzim Q10 je supstanca prirodno prisutna u mitohondrijama, sastavnim delovima ćelija koje predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno korišćenje u metaboličkim procesima. Međutim, sposobnost organizma da sintetiše koenzim Q10 uslovljena je starenjem, te je nakon dvadesete godine, kada njegova koncentracija u tkivima počinje da opada, potrebno nadoknaditi nedostatak putem hrane, odnosno dodataka ishrani. Različita patološka stanja u organizmu i upotreba lekova (npr. u terapiji snižavanja holesterola), značajno povećavaju potrebe organizma za ovim mikronutrijentom.

NAMENA: STRONG NATURE KOENZIM Q10 je dodatak svakodnevnoj ishrani koji doprinosi očuvanju pravilne funkcije kardiovaskularnog sistema, proizvodnji energije u ćelijama, njihovoj zaštiti od oštećenja i starenja, kao i nadoknadi potreba organizma za ovim mikronutrijentom.

NAČIN UPOTREBE: 1 – 3 kapsule dnevno uz obrok.

Pakovanje: 2 pakovanja po 30 kapsula.

NAPOMENA: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na sastojke preparata.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara