Dodaj u listu

Dodaj u listu

ELFI BOCA BOROSIL 250ML

ELFI BOCA BOROSIL 250ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ELFI BOCA BOROSIL 250ML

ELFI BOCA BOROSIL 250ML

559,00 RSD

Besplatna dostava

Flašica za bebe

SKU: 9003398 Tag:

Elfi staklena flašica napravljena je od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drugačije od klasičnog stakla, a odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i visoke temperature. Flašicu možete otkuvati i u nju gotovo odmah staviti hladnu tečnost, bez bojazni od pucanja. Staklo je i dalje staklo, i lomljivo je, ali borosilikatno staklo je dosta tvrde od običnog. Takođe, ovakve flašice su zbog specificnog materijala dosta lakše od standardnih staklenih flašica pa ih bebe mogu same držati. Karakteristike: Pogodno za novorođenčad, od prvog dana života; Borosilikatno (laboratorijsko ili medicinsko) staklo vrhunskog kvaliteta; Silikonska cucla; Super lagana flašica; Može se sterilisati u svim sterilizatorima; Može se prati u mašini za pranje posuda, na gornjoj polici. Napominjemo da visoke temperature mogu uticati na skidanje aplikacije sa spoljašnosti boce, ali to ni na koji način ne ugrožava zdravstvenu ispravnost flašice.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

250ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.