Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf50+ 150ml

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf50+ 150ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf50+ 150ml

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf50+ 150ml

1.919,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Izrazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF50

SKU: 25036654 Tag:

EUCERIN SUN LOSION SPF 50

Dejstvo: ima izrazito laganu teksturu koju koža trenutno upija. Pruža visok nivo zaštite od sunca. EUCERIN SUN LOSION SPF 50 ima unapređenu formulaciju protiv oštećenja UV zračenjem. Visoko efikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa Tinosorb S pružaju pouzdanu zaštitu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Moćan antioksidant likokalkon A štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. EUCERIN SUN LOSION SPF 50 se lako nanosi i trenutno upija ostavljajući nemastan sjaj. Vodootporan. Namenjen za osetljivu kožu. Zadovoljava standarde EU i Udruženja za ličnu negu Cosmetics Europe.

Način upotrebe: Naneti EUCERIN SUN LOSION SPF 50 obilno pre izlaganja suncu i ponovo često nanositi, posebno posle plivanja, brisanja peškirom ili znojenja radi održavanja prvobitne zaštite. Nedovoljno nanesena količina preparat za zaštitu od sunca umanjuje učinak zažtite. Izbegavati dodir sa tekstilom i grubim povšinama radi izbegavanja fleka. Ne ostajati dugo na suncu, čak i tokom upotrebe preparata za zaštitu od sunca. Izbegavati dodir sa očima. Ne koristiti kod dece. Izbegavati intenzivno podnevno sunce i prekomerno izlaganje suncu jer čak ni preparati za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite od sunca (SPF) ne pružaju 100% zaštitu.

Pakovanje EUCERIN SUN LOSIONA SPF 50: 150 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara