Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eunova D3 1000IU + K2 30 kapsula

Eunova D3 1000IU + K2 30 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eunova D3 1000IU + K2 30 kapsula

Eunova D3 1000IU + K2 30 kapsula

1.143,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Proizvod je namjenjen kao hrana za dijetalnu ishranu bolesnika koji boluju od nedostatka vitamina D3

SKU: 10547Y Tags: ,

Eunova D3 1000IU + K2 proizvod je namjenjen kao hrana za dijetalnu ishranu bolesnika koji boluju od nedostatka vitamina D3, osteopenije, osteporoze, dijabetesa, autoimunih, kardivaskularnih, malignih oboljenja i ostalih stanja kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D3. Trudnice i dojilje ga mogu koristiti po preporuci ljekara. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnoj mišićnoj funkciji, održavanju normalnih kostiju i zuba. Vitamini D i K doprinose očuvanju normalnih kostiju.

Način upotrebe: Za odrasle iznad 18 godina, jednom dnevno popiti po 1 kapsulu, najbolje uz obrok, ili po preporuci svog ljekara. Proizvod ne zadrži konzervanse, vještačke boje, soju, mliječne proteine, laktozu i gluten. Pogodan za vegetarijanski režim ishrane.

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara