Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Femipause, 60 kapsula

Femipause, 60 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Femipause, 60 kapsula

Femipause, 60 kapsula

2.349,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak prehrani

SKU: 27075Y Tag:

Femipause je prirodan proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu i konceptu 2 u 1 Femipause obezbeđuje kompletnu podršku i pomoć pri tegobama u menopauzi. U svom sastavu sadrži: livadsku detelinu, lan, vitamine B grupe, melatonin, valerijanu i kinesku anđeliku. Sve žene koje osjećaju probleme vezane za menopauzu su u ovim kapsulama po prvi put dobile celodnevnu podršku na koju se mogu osloniti i uz koju mogu uživati u svojim najboljim godinama.

Doziranje i način primene

Jednu svetložutu kapsulu dnevno uzeti s pola čaše tečnosti posle doručka, plavu kapsulu jednom dnevno uzeti s pola čaše tečnosti pola sata pre spavanja.

Sastav

Dan: suvi ekstrakt lišća livadske deteline (Trifolium pratense), suvi ekstrakt ljuske semena lana (Linum usitatissimum). Noć: inulin, suvi ekstrakt korena angelike (Angelica sinensis), suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis)

Pakovnje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara