Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FLORIOTIC DAILY A10 (Kratak rok trajanja)

FLORIOTIC DAILY A10 (Kratak rok trajanja)

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FLORIOTIC DAILY A10 (Kratak rok trajanja)

FLORIOTIC DAILY A10 (Kratak rok trajanja)

439,00 RSD

2 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

FLORIOTIC Daily sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin

SKU: 20566038-1 Tag: Datum isteka: 30.12.2024.

FLORIOTIC Daily sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije. Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak kapsula izvor energije neophodne za rast probiotskih bakterija, omogućavajući njihovu produženu biološku aktivnost u gastrointestinalnom traktu. Zahvaljujući svojim osobinama posebno se preporučuje za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva ( npr. dijareje i opstipacije različitog porekla ) i u periodima povećane osetljivosti na infekcije.

Sastav: Sadrži tri važne, posebno odabrane, obložene i liofilizirane bakterijske kulture: Lactobacillus acidophilus CBT LA1, Bifidobacterium lactis CBT BL3 i Lactobacillus casei CBT LC5.

Proizvod ne sadrži mlečne belančevine, laktozu, gluten, kao ni alergene, a pogodan je i za trudnice i dojilje jer sadrži samo probiotike i prebiotik.

Način primene: Jedna kapsula dnevno uz pola čaše vode, a za decu se kapsula može otvoriti i sadržaj uzeti sa hranom ili vodom.

Pakovanje:  10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara