Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FRUCTUS FILTER ČAJ FITNESS 20/1

FRUCTUS FILTER ČAJ FITNESS 20/1

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FRUCTUS FILTER ČAJ FITNESS 20/1

FRUCTUS FILTER ČAJ FITNESS 20/1

126,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak prehrani

SKU: 1297437 Tags: , ,

Fitness čaj ispoljava pozitivno delovanje kod akutne opstipacije, pospešuje čišćenje organizma i deluje diuretički. Na ovaj način uspostavlja se neophodan prolazak materija kroz organizam, bez suvišnog zadržavanja u crevima koje stvara tegobe. Redovno pražnjenje crevnog sadržaja i diuretički efekat dovode do gubitka suvišnih kilograma na sasvim prirodan način, bez gubitka apetita i agresivnog delovanja na želudac. Čaj je najbolje upotrebljavati mesec dana prema uputstvu navedenom na ambalaži, a zatim se preporučuje pauza od nedelju dana.

Sastav: Koren zečjeg trna, list sene, kukuruzna svila, plod komorača, plod šipka, cvet hibiskusa, koren slatkog drveta i cvet kamilice.

Način pripreme: Filter kesicu prelijte sa 2dl vrele vode i posudu poklopite. Nakon 8 – 10 minuta, izvadite filter kesicu. Sveže pripremljeni napitak piti tri puta dnevno, posle jela.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara