Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Geladrink Forte Hyal prašak 420g

Geladrink Forte Hyal prašak 420g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Geladrink Forte Hyal prašak 420g

Geladrink Forte Hyal prašak 420g

6.499,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Smanjuje bolove i ukočenost na početku kretanja

Geladrink forte namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti. Hijaluronska kiselina je supstanca ljudskog organizma, koja se nalazi u velikim količinama u sinovijalnoj tečnosti (sebum) i koži, vezuje za sebe vodu, i to oko 1000 puta više vode u odnosu na svoju težinu, utiče na svojstva zglobne tečnosti i hidrataciju vezivnog tkiva – hrskavice. Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav. Glukozamin sulfat – doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice. On stimuliše ugradnju sumpora u hrskavice i sinovijalnu tečnost. Hondroitin sulfat – ulazi u sastav hrskavice i vezivnog tkiva u zglobovima. Hondroitin doprinosi očuvanju hrskavice tako što apsorbuje vodu u vezivno tkivo. Blokira enzime koji raz-građuju hrskavicu, a takođe, predstavlja i materijal za izgradnju nove hrskavice. MSM-metilsulfonilmetan – je organski oblik sumpora koji je četvrti najvažniji mineral u ljudskom telu prisutan u svim ćelijama. MSM  pomaže kod zapaljenja zglobova, poboljšava njihovu fleksibilnost i reaktivira proizvodnju kolagena. On je direktna pomoć organizmu prilikom oblikovanja novog tkiva zgloba i mišića dok istovremeno smanjuje zapaljinske reakcije koje doprinose oticanju i krutosti. On se takođe ponaša kao prirodni analgetik. Pomaže oporavku mišića posle vežbanja, povreda i operacija. Spada u adaptogene supstance jer omogućava organizmu brži oporavak od stresa. Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje. Vitamini C, E, Selen, Bakar i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji. Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 2 do 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća.

Sastav

Kolagenski peptid Gelita 8000 mg, glukozamin sulfat 2KCl 1500 mg, hondroitin sulfat 800 mg, MSM – metilsulfonil metan 600 mg, hijaluronska kiselina 100 mg, boswellia serrata 100 mcg, vitamin c 100 mg, vitamin E 50mg TE, selen 50 mcg, mangan 2 mg, bakar 2 mg

Pakovanje: 420g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 420g

Sastav Kolagenski peptid Gelita 8000 mg, glukozamin sulfat 2KCl 1500 mg, hondroitin sulfat 800 mg, MSM - metilsulfonil metan 600 mg, hijaluronska kiselina 100 mg, boswellia serrata 100 mcg, vitamin c 100 mg, vitamin E 50mg TE, selen 50 mcg, mangan 2 mg, bakar 2 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara