Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GINKGOMAX DUO PACK TBL A60

GINKGOMAX DUO PACK TBL A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GINKGOMAX DUO PACK TBL A60

GINKGOMAX DUO PACK TBL A60

1.129,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

GINKGOMAX DUO PACK TBL A60
SKU: 25041131 Tag:

GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju. Redovno uzimanje GINKGOMAX-a: povoljno utiče na cerebralnu i perifernu cirkulaciju, pomaže kod vrtoglavica i zujanja u ušima, pospešuje pamćenje, povećava snabdevanje tkiva kiseonikom, otklanja osećaj trnjenja i ukočenosti.

Klinička efikasnost: Nemačka komisija E odobrila je ginko za lečenje poremećaja pamćenja (vaskularna i degenerativna demencija), poteškoća sa koncentracijom, depresije, vertiga ili tinitusa vaskularnog ili nepoznatog porekla, glavobolje i povremenog hramanja (klaudikacije).

Način delovanja: Postoji izuzetno dobra literatura o dejstvu ginka na poboljšanje cerebralnog i perifernog protoka krvi i o njegovom antioksidacionom dejstvu i sposobnosti uklanjanja slobodnih radikala. Ginko je antagonist proinflamatornih agensa i faktora za aktivaciju trombocita (PAF), što znači da on ima terapeutski značaj za lečenje cerebralnih i perifernih vaskularnih oboljenja.

Sastav: Suvi ekstrakt lista ginkga (Ginkgo biloba, stand. 26% ginkoflavonoida i 6% terpenskih laktona).

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara