Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GRUBIN RIM KLOMPA

GRUBIN RIM KLOMPA

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GRUBIN RIM KLOMPA

GRUBIN RIM KLOMPA

3.618,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Papuča

SKU: 90003195 Tag:

Ležište obuće Grubin pravi se od plute iz kore mediteranskog hrasta. Prirodni latekst ili gama se meša sa plutom da bi ležište bilo lagano, fleksibino i da bi moglo da se apsorbuje udar. Ležište je prekriveno antilopom koji je specijalno odrađen da bi bio mek, udoban i da bi ima svojstva apsorpcije. Đon je mek, lagan, fleksibilan i vrlo dugotrajan.  Ublažava kontakt sa tvrdim površinama i obezbeđuje pun, prirodan pokret noge.

Osnovni materijal za izradu gornjih delova anatomske obuće Grubin je koža. Ona je izuzetno debela i luksuzna, a u isto vreme meka i udobna. Bojena je i obrađena specijalnim metodama da bi se sačuvala njena lepota i jedinstvenost. Grubin-flor je materijal koji je stvorio čovek, sličan je koži ali ispod nežne površine se kriju čvrsta vlakna. Posebno je udoban jer omogućava cirkulaciju vazduga i upija vlagu. Takođe je i vodootporan, lagan za održavanje, ekonomičan i vrlo dugotrajan. Grubin-felt je vlaknast materijal, dovoljno je prozoran da bi omogućio vazduhu da cirkuliše, a opet i dovoljno čvrst da nogu drži toplom i ugodnom. Obuća Grubin je idealno rešenje kao kućna papuča za zimu.

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara