Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam blato toplo 1kg

Guam blato toplo 1kg

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam blato toplo 1kg

Guam blato toplo 1kg

7.462,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Nakon desetak tretmana uklanja više centimetara celulita.

SKU: 3402d Tag:

Guam toplo blato protiv celulita sadrži odabrane sastojke okeanskih algi za eliminaciju celulita. Zahvaljujući specifičnom sastavu, nakon desetak tretmana uklanja više centimetara celulita. Bogat sadržaj morskih minerala i vitamina čini kožu čvrstom i elastičnom. Napomena: kod žena sa proširenim venama i izraženim kapilarima, ne preporučuje se korišćenje ovog proizvoda, nego se preporučuje korišćenje hladnog blata GUAM.

Način primene:
Pre upotrebe, blato dobro promešati, pa umasirati u srednjem sloju po površini kože. Obući GUAM sauna pantalone i sačekati 45 min. Za vreme tretmana je normalno da se oseća lagano peckanje tokom prvih 15-20 minuta. Po isteku 45 minuta, ukloniti blato s kože vodom. Nakon tretmana, naneti gel od algi GUAM. Blato se koristi tri dana uzastopno, a zatim svaki treći dan. Pauza nakon desetak tretmana mora biti 20 dana, nakon čega se tretmani mogu ponoviti u istom ili smanjenom broju.

Pakovanje: 1kg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara