Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam DREN 30x12ml

Guam DREN 30x12ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam DREN 30x12ml

Guam DREN 30x12ml

3.759,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Namenjen za drenažu i eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma.

SKU: 3460d Tag:

Guam Britannia DREN napitak je proizvod na bazi algi, zelenog čaja i biljnih ekstrakata namenjen za drenažu i eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma i na taj način doprinosi uspostavljanju normalnih fizioloških funkcija. Zahvaljujući prirodnim aktivnim komponentama, Guam Britannia Dren može pomoći organizmu da održi dobru fizičku kondiciju i nađe novi izvor energije.

Način primene:
Sadržaj kesice Guam Britannia Dren napitka nasuti u jednu litru vode i piti tokom dana. Radi postizanja rezultata, preporučuje se primena od dva do tri meseca nakon čega sledi pauza od dva meseca. Drenaža i čišćenje organizma ovim napitkom preporučuje se bar tri puta godišnje.

Pakovanje: 30 kesica od 12ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara