Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam gel hladni 250ml

Guam gel hladni 250ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Guam gel hladni 250ml

Guam gel hladni 250ml

3.816,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Gel od algi sa hladnim efektom koristi se za uklanjanje celulita.

SKU: 3410d Tag:

Guam hladni gel koristi se za uklanjanje celulita. Predstavlja idealnu kombinaciju sa primenom hladnog blata Guam za intenzivno skidanje celulita. Zbog dodatka mentola i esencijalnih ulja grejpa i limuna, može se nanositi i na kožu sa izraženim venama i kapilarima. Gel je formulisan tako da pojačano hrani kožu i daje joj osećaj čvrstoće. Namenjen je i za kožu koja je osetljiva i ima izražene proširene vene i kapilare, ali se može koristiti i kod normalne kože u kombinaciji sa toplim blatom protiv celulita, zbog boljeg tonizirajućeg dejstva.

Način primene:
Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se primena gela u kombinaciji s blatom od algi GUAM. Ako se koristi kao kompletan tretman sa blatom, nanosi se i danima kada se blato ne koristi. Kod samostalne primene gela, savetuje se svakodnevno nanošenje jednom dnevno u periodu od najmanje tri nedelje.

Pakovanje: 250ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara