Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HERBIKO SA MEDOM SIRUP ZA DECU 125ML

HERBIKO SA MEDOM SIRUP ZA DECU 125ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HERBIKO SA MEDOM SIRUP ZA DECU 125ML

HERBIKO SA MEDOM SIRUP ZA DECU 125ML

744,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Sirup protiv kašlja

SKU: 25273051 Tags: ,

Herbiko sa medom sirupa za decu, dejstvo:

Potreban vam je sirup koji smanjuje učestalost i intenzitet kašlja već prvog dana? Odaberite HERBIKO SIRUP ZA DECU SA MEDOM.

Herbiko sirup je namenjen deci sa simptomima prehlade i gripa kod kojih je prisutan kašalj (bez obzira da li je suvi, produktivni ili mešoviti).

Zahvaljujući svom sastavu (med, tečni ekstrakti korena belog sleza, cvasti kamilice, ploda šipurka i lista bosiljka), Herbiko sirup protiv kašlja ima petostruki efekat:

  • razređuje sekret
  • pomaže izbacivanje izlučenog sekreta
  • sprečava napade kašlja
  • otvara bronhije i olakšava disanje
  • oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva

Način upotrebe HERBIKO sa medom sirupa:

3 puta dnevno po jednu kafenu kašiku ( 5ml )

Napomena: Sirup nije namenjen deci mlađoj od 3 godine. Osobe alergične na pčelinje proizvode ne bi trebalo da koriste ovaj sirup, kao ni osobe koje boluju od astme.

Pakovanje: 125 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 125ML

Sastav HERBIKO sirupa sa medom: u 5ml sirupa: med 1.57g tečni ekstrakt korena belog sleza ( lat. Althaeae radix ) 0.45g tečni ekstrakt cvasti kamilice ( Flos chamomilae recutitae ) 0.45g tečni ekstrakt ploda šipurka ( Pseudo fructus Rosae caninae ) 0.03g tečni ekstrakt lista bosiljka ( Folium Ocimi basilici ) 0.01g

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara