Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Hypervag vagitorije sa kantarionom A7

Hypervag vagitorije sa kantarionom A7

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Hypervag vagitorije sa kantarionom A7

Hypervag vagitorije sa kantarionom A7

699,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Sprečava i ublažava neugodne simptome kod suvoće i svraba vagine

SKU: 6887YY Tags: ,

Hypervag vagitorije se koriste kao dopunska ginekološka terapija kod upala i infekcija praćenih pojačanim sekretom i svrabom. Mogu se koristiti i nakon menstrualnog ciklusa, preventivno u cilju održavanja higijene, te kod promene vaginalne sluzokože izazvanih menopauzom (suvoća, atrofija vaginalne sluzokože). Sadrže tri prirodna, biljna ulja: kantarionovo, nevenovo i ulje žutog noćurka. Kantarion je poznat po antibiotskom, antivirusnom i antigljivičnom dejstvu zbog prisustva hipericina, tanina i flavonoida. Neven, od aktivnih supstanci, sadrži likopen, minerale, karotenoide koji deluju antiseptično i epitelizirajuće. Žuti noćurak sadrži linoleinske kiseline čija svojstva povoljno deluju na različite kožne promene i zaceljivanje rana.

Doziranje i način primene:
Hypervag vagitorije primeniti vaginalno, uveče pred spavanje, najbolje u ležećem položaju. Preporuka za dužinu primene je od 7 do 14 dana.

Sastav:
Kantarionovo ulje, nevenovo ulje, ulje žutog noćurka

Pakovanje: 7 vagitorija

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara