Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMUNOCINK ZA ODRASLE TABL A 60

IMUNOCINK ZA ODRASLE TABL A 60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMUNOCINK ZA ODRASLE TABL A 60

IMUNOCINK ZA ODRASLE TABL A 60

750,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 20006042 Tags: , ,

Imunocink za odrasle je optimalna kombinacija vitamina C i cinka, koja pomaže jačanju odbrambenih snaga organizma. Cink je značajan za pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, a vitamin C snažnim antioksidativnim delovanjem neutralizuje štetna dejstva slobodnih radikala. Imunocink za odrasle se preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani za očuvanje odbrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C (sportisti, adolescenti, starije osobe, vegetarijanci, dijabetičari, osobe izložene fizičkom i psihičkom stresu). Preporučuje se jedna tableta na dan, posle obroka. Tabletu sažvakati ili otopiti u ustima.

Upozorenja: Preporučena dnevna doza od jedne tablete se ne sme prekoračiti. Imunocink za odrasle ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata. Sadrži izvor fenilalanina. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage. Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

60 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.