Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

1.399,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara

IMUNOGLUKAN sirup P4H, dejstvo:

U potrazi ste za jednostavnim, ali efikasnim preparatom koji će ojačati imuno sistem vaših mališana?  IMUNOGLUKAN P4H SIRUP je upravo ono što tražite.

Zašto? Zato što ovaj sirup sa vitaminom C i prirodnim Imunoglukanom (izolovan je iz gljive bukovača) unapređuje prirodnu odbranu organizma.

Imunoglukan je polisaharid i njegov zadatak je da u limfnom tkivu u tankom crevu aktivira delovanje imunih ćelija (makrofaga, monocita i neutrofila). Tako aktiviran imuni sistem obezbeđuje organizmu bolju spremnost za odstranjivanje stranih tela, virusa i bakterija. Istovremeno, vitamin C kao značajan prirodni antioksidans štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema.

I zato Imunoglukan P4H sirup kao sastavni deo raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života, povoljno deluje na imunološki sastav.

Način upotrebe IMUNOGLUKAN P4H sirupa:

1 ml sirupa na 5 kg telesne mase jednom dnevno, u trajanju od 2 do 4 nedelje.


Kod povećanih potreba preporučujemo da barem prva tri dana uzmete dvostruku dozu. Sirupu je priložena čašica za doziranje.

Imunoglukan P4H® se može uzimati neprekidno kroz 6 meseci.

Sirup uzmite na prazan želudac uveče pre spavanja ili ujutro. Uzimanje na prazan želudac važno je jer tako imune ćelije brže prepoznaju molekule imunoglukana.

Pre upotrebe sirup dobro promućkajte.

Pakovanje IMUNOGLUKAN P4H sirupa: 120 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Iskustva korisnika
  1. Odlican sirup, na prirodnoj bazi, za podizanje decijeg imuniteta.

    Ovaj sirup koristim vec nekoliko meseci, deca ga vole piti. Pomaze im za ocuvanje i jacanje imuniteta. Narocito ga preporucujem roditeljima čija deca idu u kolektiv i tokom zimskih meseci.

    0 49 You have already voted this
    Isporuka Dostava Cena
    Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara