Dodaj u listu

Dodaj u listu

KAPI EHINACEA A 30 ML IJP

KAPI EHINACEA A 30 ML IJP

Dodaj u listu

Dodaj u listu

KAPI EHINACEA A 30 ML IJP

KAPI EHINACEA A 30 ML IJP

349,00 RSD

Besplatna dostava

Prirodni preparat za jačanje imuniteta.

Dejstvo KAPI EHINACEA-e

Prirodni preparat za jačanje imuniteta. 

Aktivni sastojci izolovani iz ove biljke (ehinakozidi, flavonoidi, etarska ulja, tanini, proteini, vitamini A, C i E, polisaharidi) deluju kao imunostimulator (dovode do povećanja produkcije interferona – jedinjenja odgovornog za odbranu protiv virusa), ublažavaju simptome postojeće infekcije, deluju protektivno i ubrzavaju izlečenje.

Način upotrebe KAPI EHINACEA-e:

Odrasli: 3 puta dnevno 10 do 15 kapi sa malo vode. Ne upotrebljavati duže od 8 nedelja. Proizvod nije namenjen za upotrebu kod dece.

Napomena: Ne preporučuje se upotreba u toku trudnoće i dojenja, kao ni kod ozbiljnih, progresivnih sistemskih oboljenja kao što su npr. tuberkuloza, leukoze, AIDS, kolagenoze, multipla skleroza i druge autoimune bolesti, kao i kod stanja kod kojih je neophodna primena imunosupresivnih lekova. Preparat sadrži alkohol.

Pakovanje KAPI EHINACEA-e: 30 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

Pakovanje: 30ml

Sastav KAPI EHINACEA-e Tečni ekstrakt (1:2) herbe ehinacee (Echinacea purpurea). Ostali sastojci: alkohol , voda, zaslađivač: sorbitol, konzervans: kalijum sorbat.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.