Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Lactibiane Cnd 10M cps a30

Lactibiane Cnd 10M cps a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Lactibiane Cnd 10M cps a30

Lactibiane Cnd 10M cps a30

3.089,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Podrška u očuvanju ženskog reproduktivnog zdravlja.

SKU: 8960Y Tag:

Lactibiane Cnd 10M kapsule su dodatak ishrani koristan u kombinaciji sa antibiotskom terapijom za ponovno uspostavljanje balansa vaginalne flore tokom i nakon terapije antibioticima. Lactibiane Cnd je nova kombinacija dva pažljivo selektovana soja sa 10 milijardi korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja: Lactobacillus gasseri LA806 i Lactobacillus helveticus LA401 candisis.

Način upotrebe: Mogu da koriste odrasli i deca iznad 6 godina – popiti 1-2 kapsule dnevno, pre obroka, uz veliku čašu vode. Preporučena je upotreba u trajanju 15-30 dana.

Sastav: kukuruzni skrob, liofilizovana kultura mikroorganizama (Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus ssp. candisis), hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), magnezijum-stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara