Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Ladival Allergy 30 SPF gel 200 ml

Ladival Allergy 30 SPF gel 200 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Ladival Allergy 30 SPF gel 200 ml

Ladival Allergy 30 SPF gel 200 ml

1.499,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Lagani gel za zaštitu od sunca sa srednjim nivoom zaštite.

SKU: 1291665 Tag:

Ladival Allergy 30 SPF gel je lagani gel za zaštitu od sunca sa srednjim nivoom zaštite, koji ne sadrži masti ni emulgatore. Posebno je pogodan u slučaju sklonosti kože ka alergijama na sunce ili aknama, ali i u slučaju pretežno masne kože. Pored UV zaštite, pruža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja.

Ladival Allergy 30 SPF gel se lako nanosi, brzo upija, ne lepi se i obezbeđuje prijatan osećaj na koži. Formulacija gela je izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa. Ladival Allergy 30 SPF gel pruža jedinstvenu trostruku ćelijsku zaštitu od opekotina od sunca i starenja kože usled izlaganja suncu. Zahvaljujući ravnom završetku čepa, boca se može okrenuti naopako u cilju potpunog pražnjenja.

Način primene:
Nanesite obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak, posebno nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja, radi održavanja prvobitne zaštite.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara