Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Laringinn sprej za grlo 20ml

Laringinn sprej za grlo 20ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Laringinn sprej za grlo 20ml

Laringinn sprej za grlo 20ml

719,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Sprej za grlo sa biljnim uljima

SKU: 9102Y

Laringinn sprej za grlo je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.
LARINGINN se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.
Višestruka terapijska dejstva:
Antimikrobno – sprečava razvoj patogena
Analgetsko – smanjuje bol
Antiinflamatorno – ublažava crvenilo i otok
Efikasno oblaže usnu duplju i sluzokožu ždrela, održava vlažnost i elastičnost sluzokože, smanjuje bol i nelagodnost, smanjuje osećaj grebanja i trenja olakšavajući gutanje, umanjuje iritacije nakon hirurških intervencija grla.

Način upotrebe: 2-3 puta poprskati u usnu šupljinu 3 puta tokom dana. U cilju postizanja boljeg efekta oblaganja, nije preporučljivo da se proizvod koristi tokom uzimanja hrane i pića.
Nakon upotrebe očistiti pumpicu raspršivača papirnom maramicom i vratiti je u početni položaj. Proizvod može koristiti samo jedna osoba i koristi se do prestanka pojave simptoma.
Proizvod je namenjen za odrasle osobe i decu stariju od 2 godine.

Sastav: prirodna ulja vučjeg trna, cveta nevena i bergamota

Pakovanje: 20ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara