Dodaj u listu

Dodaj u listu

Liposomalni Vitamin-C 1000 A10

Liposomalni Vitamin-C 1000 A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Liposomalni Vitamin-C 1000 A10

Liposomalni Vitamin-C 1000 A10

995,00 RSD

Besplatna dostava

Snažan antioksidans koji može ojačati prirodnu odbranu vašeg organizma.

Formulaciju na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja. Omogućavaju apsorpciju u crevima, štiteći tako vitamin C od želudačnih kiselina. Posebno se preporučuje odraslima koji žele da doprinesu normalnoj funkciji imunog sistema, na primer tokom sezonskih promena i perioda virusnih infekcija, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Liposomalni Vitamin C je snažan antioksidans koji može ojačati prirodnu odbranu vašeg organizma.

Način upotrebe: Uzeti jednu bočicu dnevno.

Dejstvo: Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka. Vitamin C blagotvorno deluje na nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost.

Sastav: Jedna doza sadrži 1000mg liposomalnog vitamina C.

Pakovanje: 10 bočica (1 bočica=10ml)

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.