Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Loreal Excellence Cool Cream farba za kosu 3.11

Loreal Excellence Cool Cream farba za kosu 3.11

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Loreal Excellence Cool Cream farba za kosu 3.11

Loreal Excellence Cool Cream farba za kosu 3.11

870,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Farba za kosu

SKU: 10157Y Tag:

Loreal Excellence Cool Cream farba za kosu daje Vašoj kosi prirodnu i sjajnu boju. Vaša kosa je tretirana serumom za duboku zaštitu i pro keratinom već tokom farbanja. Istovremeno, ova boja pouzdano pokriva sive dlake. Nakon nanošenja, balzam za bogatu negu jača kosu. Sa bojama za kosu Excellence Creme Coloration ,rezultat je dugotrajna i intenzivna boja sa briljantnim odsjajima.

Nijansa: 3.11 Ultra Ash Dark Brown

Način upotrebe: PRE NEGO ŠTO POČNETE – Prekrijte ramena peškirom i stavite rukavice na ruke. Uklonite sve metalne predmete iz kose pre bojenja i držite ih podalje i tokom bojenja. Ne koristite metalne češljeve i drugi metalni pribor za stilizovanje kose.
OPCIJA 1: Ako redovno bojite kosu (na svake 4–6 nedelja) i želite da prekrijete svoje sede ili želite da boju sličnu sadašnjoj boji: 1. Počnite da nanosite mešavinu na korenove suve neoprane kose. Koristite vrh bočice da razdvojite kosu na odeljke. 2. Nakon što se korenovi natope, utrljajte kružnim pokretima i ostavite da se razvija 20 minuta. 3. Zatim nanesite preostalu sadržinu proizvoda dužinom kose i na krajeve. Ponovo ostavite 10 minuta da se razvije.
OPCIJA 2: Ako bojite kosu prvi put ili vaša kosa nije bojena protekla tri meseca ili drastično menjate boju kose: 1. Počnite da nanosite mešavinu na korenove suve, neoprane kose. Koristite vrh bočice da razdvojite kosu na odeljke. 2. Zatim nanesite preostalu sadržinu proizvoda na celoj površini kose i ostavite 30 minuta da se razvije.
SPERITE I NEŽNO OČISTITE – 1. Najpre dodajte malu količinu vode na kosu i utrljajte kružnim pokretima. Zatim ispirajte boju dok voda ne postane čista. 2. Sada možete da skinete rukavice. Odlomite poklopac boce Purple šampona sa blagom pH vrednošću 2 i nanesite. Masirajte dok pena ne postane obimna i gusta. Zatim isperite.
NANESITE PURPLE МASKU ZA NEGU I NEUTRALIZACIJU NEŽELJENIH TONOVA – 1. Nanesite kap Purple maske za kosu veličine lešnika. Ostavite 5 minuta i isperite kosu. Čuvajte svoju Purple masku za kosu tako da možete da je koristite jednom nedeljno za dugotrajni efekat neutralizacije neželjenih tonova. Ne koristiti na sivoj kosi. Nikada ne čuvajte neiskorišćenu smešu i odmah je bacite kako biste izbegli da flašica pukne i ošteti se zbog prelivanja proizvoda

Pakovanje: krema za bojenje, razvijač, purple šampon sa blagom pH vrednošću, maska za negu

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara