Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Maca Premium Mix 60 kapsula

Maca Premium Mix 60 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Maca Premium Mix 60 kapsula

Maca Premium Mix 60 kapsula

1.915,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Kapsule sadrže aktivirani ekstrakt (15:1) žute, crvene i crne make.

SKU: 3366208 Tags: , ,

Maka (Lepidium Peruvianum Chacon) je povrće iz porodice Brassicaceae, poreklom je iz Perua. Maka je adaptogena biljka, uspeva u takvom negostoljubivom okolišu zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti prilagođavanja, zbog čega je prozvana “pametnom biljkom“. Na isti način funkcioniše i u ljudskom organizmu. Maka “prepoznaje“ potrebe našeg tela, uspostavljajući ravnotežu u radu organa i proizvodnji energije. Peruanska maka se u prirodi javlja u 3 vrste koje su različito zastupljene: od ukupnog uzgoja peruanske make – žuta maka zauzima 60%, crvena 30%, i crna 10%. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida makaena. Tako je crvena sorta oduvek u Andima bila ženski izbor, crna pretežno muški a žuta je imala primenu kod dece i starijih.
Utiče na neredovan menstrualni ciklus, amenoreju, dismenoreju, menopauzalne smetnje – peri i post, PMS simptome, uravnoteženje funkcije štitne žlezde, preiscrpljenost, stres, umor i opšte mentalno stanje, autoimune bolesti.

Način primene:
Uzeti 1-2 kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Maka premium mix pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara