Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Magnall Sleep kapsule a10

Magnall Sleep kapsule a10

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Magnall Sleep kapsule a10

Magnall Sleep kapsule a10

492,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Za dobar san

SKU: 10445Y Tags: ,

Magnall Sleep je jedinstvena formulacija magnezijuma sa melatoninom, aktivnim oblikom folne kiseline i vitaminima B6 i B12, i pomaže da se eliminišu simptomi nesanice i poremećaja spavanja.
Blagotvorno deluje na spavanje kod osoba koje su pod stresom, rade u smenama, menjaju vremenske zone, kao i kod starijih osoba.

Magnall Sleep dejstvom na cirkadijalni ritam (ciklus spavanja i buđenja) ispoljava trostruki efekat:
1. Olakšava vam da brže zaspite
2. Poboljšava trajanje i dužinu, kao i kvalitet sna
3. Budite se odmorniji.

Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i regulaciji hormonske aktivnosti. Kompleks vitamina B pomaže u metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina. Magnezijum i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, a zajedno sa kompleksom vitamina B doprinose stvaranju energije za naredni dan. Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji mišića, kao i mišićnoj relaksaciji. Bez magnezijuma naši mišići bi bili u stalnom stanju kontrakcije. Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Melatonin može doprineti neuroprotektivnom efektu kod hroničnog nedostatka sna. Melatonin vam omogućava da skratite vreme uspavljivanja i ublaži simptome jet leg-a (cirkadijalna desinhronizacija u organizmu čoveka, nastala kao posledica letenja avionom, kroz više časovnih zona, najčešće nakon međukontinentalnih letova). Melatonin i magnezijum imaju uticaj na kontrolu termoregulaciju vašeg tela, što je veoma važno u regulaciji cirkardijalnog ritma.

Način primene: 1 kapsula dnevno, 2 sata pre odlaska na spavanje.

Pakovanje: 10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara